Resultater

Fant dessverre ingen resultater...

  Merkevarer

  Sørlandschips tilbyr chips i verdensklasse, men vi har også mange andre merkevarer vi er stolte av! Felles for alle våre merkevarer er kvalitet og lidenskap fra råvare til ferdig produkt.

  Original

  Vår original Sørlandschips hvor det hele startet. Potetskiver med skallet på, stekt langsomt i små porsjoner på ekstra svak varme – i skikkelig peanøttolje, det er Sørlandschips det! Sabla god chips! Nå har vi også lansert Melkesjokolade med biter av Sørlandschips! Ja, det er sant!

  Les mer

  Verdens tynneste Sørlandschips

  For oss i Sørlandschips er det en liten sensasjon vi nå har lansert. Nå har vi klart å gjøre noe helt nytt! Vi har kuttet og stekt poteten på en annen måte og laget en ny type knasende god chips – faktisk er det verdens tynneste Sørlandschips. De tynne potetskivene har vi stekt i små porsjoner på ekstra svak varme i solsikkeolje.

  Les mer

  Poppa

  POPPA er lette, luftige og sprø snacksprodukter, krydret for å gi en perfekt smaksopplevelse. Chipsen er ikke fritert, de er poppa, en metode basert på trykk og varme som gjør at chipsen popper opp og blir super sprø, luftig og deilig chips. Disse kan du nyte med god samvittighet.

  Les mer Nettside

  Bondens

  BONDENS beste – ekte vare! Friske og gode råvarer rett fra bondens egen gård. Produktene er laget slik bonden selv ville gjort det hjemme på eget kjøkken. Enkelt og veldig, veldig godt.

  Les mer

  Tynn & Sprø

  En ny potetchips som er både tynn og veldig sprø. Chipsen er laget på samme ekte måte som vår Originale Sørlandschips, men vi har kuttet potetene i litt tynnere skiver og stekt dem forsiktig i solsikkeolje. Deretter har vi krydret de varme chipsflakene med runde, gode smaker. Resultatet: Fantastisk sprø, lettspiste og smakfulle chips.

  Les mer

  Litt er lov

  Litt er lov! müslibar er en av Norges mest populære müslibarer. Müslibarene har 92 KCAL og passer perfekt som en liten snack mellom måltider, i matpakken eller på tur. Nå har vi også lansert disse i en praktisk multipakk som gjør produktet mer tilgjengelig og praktisk å ha i kjøkkenskuffen så man alltid har en müslibar på lur i en hektisk hverdag. Litt er alltid lov!

  Les mer

  hÆrlige

  En av våre nyeste merkevarer, herlige og ærlige! Smak våre utrolige Valenciamandler, ristet i honning og drysset med litt salt. Vi gir den nok verdens beste mandel! Vi har hentet dem langs middelhavskysten hvor de har blitt dyrket i over 2000 år. Det er i dette klimaet de trives hvor jordsmonnet er skrint og tørt.

  Les mer

  Nuts

  NUTS er vår lille barserie. Her har vi både nøtter og chips pakket i små formater. Du finner dem på hoteller og i barer. Produktene er selvfølgelig av vår beste kvalitet. Potetene er kuttet litt tynnere, med skallet på, stekt langsomt i solsikkeolje og drysset med litt havsalt.

  Les mer

  NØTTS

  Her på Sørlandet lager vi vår unike potetchips, og vi har også en liten nøttefabrikk hvor vi rister, baker og krydrer de nøttene vi synes er aller best. Peanøttene i denne posen har vi ristet forsiktig før vi har drysset på litt kvernet salt. Vi synes de er blitt sabla gode. Håber det smager! Hilsen oss i Sørlandschips

  Les mer